Sjukgymnastiken i Mariestad

Sjukgymnastiken i Mariestad är en privat klinik som kan hjälpa dig som har ont i eller besvär med till exempel axlar, armbågar, händer, knän eller i höften. Vi diagnostiserar bland annat med hjälp av ultraljud vilket lämpar sig för senskador, muskelskador, meniskskador eller nervinklämningar.

Välkommen att boka ett besök hos oss. Ett första besök kostar 700 kr (45 min) och ett återbesök kostar 500 kr (30 min). OBS Frikort eller högkostnadsskydd gäller ej på mottagningen.

Boka ett besök

Ultraljudsundersökning

På Sjukgymnastiken använder vi ultraljudsundersökning för att skapa två-, tre- eller fyrdimensionella bilder av en vävnad och på så vis kunna diagnostisera smärtan eller besväret. Ultraljud kan användas vid undersökning av muskler, ligament, senor och även i viss utsträckning skelettet.

EPTE – EPI

En av våra behandlingsmetoder kallas för EPTE och det innebär att vi genom akupunkturnålar sänder små elektriska stötar in i den vävnad eller område som ska behandlas. Det bildas då en reaktion i vävnaden som gör att kroppen reparerar sig själv. Behandlingen görs guidad med ultraljud som säkerställer att nålen placeras på rätt plats i rätt struktur.

Om oss

På Mariestad Rygg och Idrottsklinik arbetar Tommy och Christina Rygh Leg Sjukgymnaster med över 30 års erfarenhet.
Läs mer om oss