Tommy Rygh, leg. sjukgymnast

Tommy Rygh

Jag har arbetat som sjukgymnast sedan 1989 och varit privat vårdgivare sedan 1994. Under åren har jag vidareutbildat mig inom OMT (ortopedisk manuell terapi) MacKenzie Axelina akupunktur och JEMS. Under åren som sjukgymnast har jag även drivit friskvårdsföretaget Kraftkällan och varit engagerad inom föreningsidrott. Jag har som sjukgymnast ett holistiskt synsätt och försöker i undersökningar och behandling se orsaken till uppkomna besvär. I mina träffar får du som patient vara aktiv och engageras i läkningsprocessen.

Christina Rygh, leg. sjukgymnast

Christina Rygh

Jag har arbetat som sjukgymnast sedan 1989 och varit privat vårdgivare i 2 år. Jag har erfarenhet både av sjukgymnastik för barn och äldre men även arbetat som företagssjukgymnast. Förutom vidareutbildningar i MacKenzie Axelina akupunktur och Jems har jag senaste åren specialutbildat mig i Basal Kroppskännedom. I min sjukgymnastik försöker jag se hela människan och i mina åtgärder fokusera på orsaken till uppkomna besvär. Parallellt med mitt yrkesutövande har jag alltid varit träningsintresserad och instruerat i ett flertal olika gruppträningsformer.

Kontakta oss

Sjukgymnastiken i Mariestad är ansluten till landstinget genom den nationella taxan. Ett besök kostar 80 kr och högkostnadskortet gäller.

Boka ditt besök på tel 0501-70018 (Kraftkällans reception) eller skicka en förfrågan i kontaktformuläret nedan. För webbokning, klicka här.