Tommy Rygh, leg. sjukgymnast

Tommy Rygh

Jag har arbetat som sjukgymnast sedan 1989 och blev privat vårdgivare 1994. Specialistutbildad med examen i OMT (Ortopedisk Manuell Teknik) McKenzie behandlingar och MSK Ultraljudsdiagnostik. Men även vidareutbildning i Idrottsmedicin Akupunktur Axelina och JEMS. Under åren som sjukgymnast har jag även drivit friskvårdsföretaget Kraftkällan och varit engagerad inom föreningsidrott. Jag har som sjukgymnast ett holistiskt synsätt och försöker i undersökningar och behandling se orsaken till uppkomna besvär. I mina träffar får du som patient vara aktiv och engageras i läkningsprocessen.

Christina Rygh, leg. sjukgymnast

Christina Rygh

Jag har arbetat som sjukgymnast sedan 1989 och varit privat vårdgivare i 2 år. Jag har erfarenhet både av sjukgymnastik för barn och äldre men även arbetat som företagssjukgymnast. Förutom vidareutbildningar i MacKenzie Axelina akupunktur och Jems har jag senaste åren specialutbildat mig i Basal Kroppskännedom. I min sjukgymnastik försöker jag se hela människan och i mina åtgärder fokusera på orsaken till uppkomna besvär. Parallellt med mitt yrkesutövande har jag alltid varit träningsintresserad och instruerat i ett flertal olika gruppträningsformer.

Boka tid

Välkommen att boka ett besök hos oss. Tel 0735251382 eller mail: tommy.rygh@kkallan.se Ett första besök kostar 700 kr och ett återbesök kostar 500 kr. OBS Frikort eller högkostnadsskydd gäller ej på mottagningen.

Boka ett besök