Tommy Rygh, leg. sjukgymnast

Tommy Rygh

Jag har arbetat som sjukgymnast sedan 1989 och varit privat vårdgivare sedan 1994. Under åren har jag vidareutbildat mig inom OMT (ortopedisk manuell terapi) MacKenzie Axelina akupunktur och JEMS. Under åren som sjukgymnast har jag även drivit friskvårdsföretaget Kraftkällan och varit engagerad inom föreningsidrott. Jag har som sjukgymnast ett holistiskt synsätt och försöker i undersökningar och behandling se orsaken till uppkomna besvär. I mina träffar får du som patient vara aktiv och engageras i läkningsprocessen.

Christina Rygh, leg. sjukgymnast

Christina Rygh

Jag har arbetat som sjukgymnast sedan 1989 och varit privat vårdgivare i 2 år. Jag har erfarenhet både av sjukgymnastik för barn och äldre men även arbetat som företagssjukgymnast. Förutom vidareutbildningar i MacKenzie Axelina akupunktur och Jems har jag senaste åren specialutbildat mig i Basal Kroppskännedom. I min sjukgymnastik försöker jag se hela människan och i mina åtgärder fokusera på orsaken till uppkomna besvär. Parallellt med mitt yrkesutövande har jag alltid varit träningsintresserad och instruerat i ett flertal olika gruppträningsformer.

Boka tid

Välkommen att boka ett besök hos oss. Ett första besök kostar 700 kr och ett återbesök kostar 500 kr. OBS Frikort eller högkostnadsskydd gäller ej på mottagningen.

Boka ett besök